Så servar du ditt restaurangkök

Det är stor skillnad på att inreda ett kök för privat bruk och att inreda ett restaurangkök där kockarna ska tillaga mat åt hundratusentals gäster varje år. Ett restaurangkök måste hålla riktigt hög kvalitet för att både kunna tillgodose en stor mängd beställningar och följa lagar och regler när det gäller hygien.

Som restaurangägare finns det med andra ord en hel del att tänka på när det gäller köksinredning och framför allt storkök. Inte minst är det viktigt att veta vart du som restaurangägare kan vända dig om köksutrustningen går sönder. Företaget RMS Service Partners har många nöjda kunder och utför storköksservice i Stockholm och Göteborg. Förutom själva servicen installerar och säljer företaget även reservdelar. Detta kan vara väldigt bra för restaurangägare att känna till eftersom de säljer reservdelar till kvalitetsfabrikat över hela landet.

Satsa på regelbunden service

Köksutrustningen i ett storkök är en viktig del av produktionskedjan och när slitage tar ut sin rätt är det riktigt smart att ha ett serviceavtal. Då är du som kund garanterad regelbundet underhåll, vilket förebygger långa produktionsuppehåll. Det är också viktigt att satsa på industrikök av god kvalitet som både håller längre, är lättarbetade och enkla att rengöra. Det finns inget sämre för restaurangbranschen än bristande hygien, vilket nästan alltid leder till att företaget förlorar kunder. Som restaurangägare är det också smart att tänka på framtida investeringsbehov och även där kan ett serviceavtal hjälpa till med såväl kalkylering som planering. Planering är alltid A och O i restaurangvärlden, oavsett om det gäller storköksutrustning, menyer eller inredning.

Rekommenderade artiklar