Nya överdrag till restaurangens möbler

För att era gäster ska fortsätta trivas hos er är det viktigt att ni gör det ni kan för att miljön ska kännas trevlig att vistas i. På restauranger rör det sig mycket människor och många sitter i era möbler. Detta leder oftast till att möblerna slits ut. Men att köpa helt nya möbler kan bli en dyr historia och därför är det bra att det finns saker du kan göra för att förlänga restaurangmöblernas liv ytterligare.

Skaffa nya överdrag

Har ni fåtöljer eller soffor från Ikea? Då kan ni köpa nya Ikea överdrag från Bemz. Bemz är ett företag som har nischat in sig på att erbjuda överdrag till fåtöljer och soffor från Ikea. På deras hemsida kan du alltså hitta helt nya överdrag till exempelvis de utslitna fåtöljerna. De har överdrag för olika modeller och i olika färger. Därmed kommer du kunna hitta överdrag som passar möbeln såväl som restaurangens övriga inredningsstil. Förutom att du hittar överdrag för fåtöljer och soffor finns det även överdrag för stolar, vilket kan vara särskilt passande för dig som driver en restaurang.

Genom att byta ut de gamla och slitna överdragen mot nya sparar du pengar eftersom du inte behöver köpa nya möbler, bara överdraget. Dessutom är det ett enkelt men effektivt sätt att få in en förnyelse. Därför ska du kolla in utbudet och hitta överdrag för den stol, soffa eller fåtöljmodell ni har på din restaurang, välja ut det tyg ni vill ha och lägga en beställning. Därefter kommer ni enkelt kunna ta av de gamla överdragen och ta på de nya. Sedan kommer ni få in en helt ny känsla i restaurangen, vilket även era gäster kommer att uppskatta. Så kolla in sortimentet och gör din beställning redan idag så kommer er restauranginredning kännas som ny igen inom kort!

Rekommenderade artiklar