Rätt vin till rätt maträtt

Om du är intresserad av vin ska du ta en titt på ett gott Chateauneuf du Pape från Vinoteket med fylliga smaker. Det är ett rött vin från Frankrike som får vinälskarens smaklökar att dansa i harmoni. Vinet är ofta torrt men fylligt och passar ofta mycket bra till en bit kött. Du kan läsa mer om varje flaska på hemsidan och de skickar vinflaskorna ända till din dörr.

Du som är restaurangägare kan höja kvaliteten på maten du serverar rejält genom att ta hem ett par goda viner. Det är en god idé att du som restaurangägare lär dig att para ihop olika viner med olika maträtter för att alltid kunna hjälpa dina matgäster att välja rätt vin till varje maträtt och på så sätt få en högre smakupplevelse.

Om du vill öppna en riktig gourmetrestaurang är det ett måste att veta vilken dricka som du ska servera till varje rätt. Många går till gourmetrestauranger för en högklassig upplevelse och för att få smaka viner och mat från världens alla hörn. Du vill helt enkelt bli imponerad. Chateauneuf du Pape är dessutom ett vin som du kan lyxa till det med hemma på helgen.

Rekommenderade artiklar