Om din restaurang har vuxit ur sina befintliga lokaler och ni har hittat en ny lokal som passar er bättre är det läge att börja planera inför flytten. Att flytta kräver dock en hel del planering och energi och därför kan det vara läge att ta in extra hjälp.

Flyttstädning och flytthjälp

Genom att anlita Qleano kan ni få hjälp med både flyttstädning och flytten i sig. Det kan till exempel vara bra att boka in en flyttstädning för att säkerställa att era lokaler blir städade på korrekt sätt för att gå igenom besiktningen och för att de som ska hyra lokalen efter er ska känna sig välkomna. Ni kan också vända er till Qleano om ni behöver hjälp med att packa och transportera era saker till den nya lokalen. De som arbetar på företaget kan det här med flytt och vet vad som krävs för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Fördelen med att överlåta det tunga jobbet åt proffsen är att ni själva inte behöver anstränga er och kan fokusera på att se till att de nya lokalerna fungerar som de ska och planera hur ni ska ta restaurangen till nästa nivå.

Att boka flyttstädning eller flytthjälp är enkelt och allt sker på nätet. Där kan du även läsa mer om tjänsterna och få en offert på hur mycket det kommer att kosta. Du kan dessutom kontakta företaget om du har några frågor kring tjänsterna eller är osäker på vilka tjänster ni är i behov av.

Rekommenderade artiklar