Få råd att gå på restaurang

Att gå på restaurang är för många en lyx eftersom det kostar mer än att äta hemma. För att du ska få råd att gå på restaurang finns det saker du kan göra för att tjäna in extra pengar. Du kan läsa om det nedan.

Sälj ditt guld

Ett bra sätt att tjäna in pengar på är att sälja ditt guld till ett företag som köper upp guld. Ett bra exempel på ett sådant företag är Diamantbrev. De köper upp smycken av guld, klockor och så kallat skrotguld. Så om du har något av äkta guld där hemma som du inte använder och är sugen på att besöka en restaurang men inte har råd kan det vara värt att sälja det till företaget.

Genom att besöka deras hemsida kan du klicka dig vidare för att beställa hem ett diamantbrev. I det lägger du det guld du vill sälja, till exempel din guldklocka, tandguld eller ett halsband av guld. Sedan försluter du brevet och skickar tillbaka det till företaget. Det kan dröja några dagar innan brevet levereras till företaget och därefter kommer de att gå igenom dina guldsaker. Du får därefter ett prisförslag på hur mycket de kan erbjuda dig för exempelvis dina smycken. Om du väljer att acceptera förslaget kommer du att få betalt och pengarna som du tjänar kan du gå på restaurang för. Det är helt gratis för dig och det är fria returer som gäller. Dessutom är det inte bindande och du kan själv välja om du vill acceptera deras prisförslag eller inte. På deras hemsida kan du läsa mer om deras tjänster och om företaget. Du kan även läsa mer om vad tidigare kunder har tyckt om företaget för att försäkra dig om att försäljningen kommer att gå rätt till.

Rekommenderade artiklar